4. Sınıflar Arası Bilgi Yarışmasına Katılacak Olan Öğrencilerimiz ve Öğretmenleriyle İstişare Toplantısı Yapıldı

12.04.2018 7411

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında İlçemiz merkez, belde ve köylerimizde öğrenim gören tüm 4. Sınıfların katıldığı Bilgi Yarışması yapılacaktır.

Besni İlkokulu Müdürlüğü olarak bu yarışmada ter dökecek Yağmur Deveci, Azrasu Karagüllü, Meryem Kösekul ile Emine Rana Çiçek ve Emine Antepli ile öğretmenlerinin de katıldığı değerlendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Yarışmaya katılacak olan 4. Sınıf öğretmenleri Serdar Doğan ve Gülendam Özçelebi  ile süreci istişare yaparak öğrencilerimize şimdiden başarılarından dolayı tebrik ettik.

12-04-201812-04-2018