2/B Sınıfı Kasım Ayı 1. Haftası Haftanın Öğrencisi ve Kitap Kurdu Belli Oldu.

2/B Sınıfı Kasım Ayı 1. Haftası Haftanın Öğrencisi ve Kitap Kurdu Belli Oldu

10.11.2018 1428

Besni İlkokulu Müdürlüğü olarak velilerimiz ve öğrencilerimizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmek için onlarla iletişim halinde olmak en önemli unsurumuzdur. Yürütülen projelerden önemsediğimiz projemiz Haftanın Öğrencisi Projesi kapsamında seçilen öğrencilerimizi de haberleştiriyoruz. Yine bununla birlikte en çok kitap okuyan öğrencilerimize Kitap Kurdu Belgesi veriyoruz.

2/B sınıf öğretmenimiz İsmet Daysal  kasım Ayı 1. Hafta Öğrencisini tespit ederek sınıf panosuna asmıştır. Haftanın Kitap kurdu Sabah El Hasan ile Haftanın yıldızları Hasan Öner ve Haci Uslu’yu tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Besni İlkokulu olarak 2/B Sınıfına 2018-2019  eğitim öğretim yılında başarılar diliyoruz.

10-11-201810-11-2018