1/B Sınıf Öğretmeni Serdar DOĞAN Veli Ziyaretlerini Aralıksız Sürdürüyor

06.11.2018 1680

1/B sınıf öğretmeni Serdar DOĞAN diğer dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de kendi sınıfına ait velilere telefonla ulaşılarak randevu talep ederek ve onay tek tek evlerinde ziyaret etmektedir.

06.11.2018 tarihinde 1/B sınıf öğretmeni Serdar DOĞAN velilerini evlerinde ziyaret ederek muhabbet ortamları oluşturmuştur.

Eğitimin gelişimi adına yapılan veli ziyaretlerimizde öğrencilerimizin gelişimi, okulumuzun proje çalışmaları, velilerimize yönelik yapılan etkinlikler, yaşanılan güzel okul anıları renk katmaktadır. Öğrencimizin ders çalışma ortamı kontrol edildikten sonra çekilen hatıra fotoğrafları ile ziyaretimiz sonlanmaktadır.

Besni İlkokulu olarak bizleri evlerinde misafir eden değerli velilerimize misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyor, Sınıf Öğretmenimiz Serdar DOĞAN’a başarılarının devamını diliyoruz.

06-11-2018