1/A Sınıf Öğretmenimiz Gülendam ÖZÇELEBİ’nin Veli Ziyaretleri Devam Ediyor

12.11.2018 2429

1/A sınıf öğretmeni Gülendam ÖZÇELEBİ diğer dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de kendi sınıfına ait velilere telefonla ulaşılarak randevu talep ederek ve onay tek tek evlerinde ziyaret etmektedir.

12 Kasım 2018 tarihinde 1/A sınıf öğretmeni Gülendam ÖZÇELEBİ velilerini evlerinde ziyaret ederek muhabbet ortamları oluşturmuştur.

Eğitimin gelişimi adına yapılan veli ziyaretlerimizde öğrencilerimizin gelişimi, okulumuzun proje çalışmaları, velilerimize yönelik yapılan etkinlikler, yaşanılan güzel okul anıları renk katmaktadır. Öğrencimizin ders çalışma ortamı kontrol edildikten sonra çekilen hatıra fotoğrafları ile ziyaretimiz sonlanmaktadır.

Besni İlkokulu olarak bizleri evlerinde misafir eden değerli velilerimize misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyor, Sınıf Öğretmenimiz Gülendam ÖZÇELEBİ’ye başarılarının devamını diliyoruz.

12-11-2018